Рибні котлети
Добавлено: 30 май 2016, 18:44
500 г риби (щуки),
свиняче сало 200 гр,
молока 150 мл,
білого хліба 100 г,
2 яйця,
300 г цибулі,
борошно , сухарі, 100 мл рослинного масла, сіль, перець
Філе риби і сало пропустити через м'ясорубку, посолити, поперчити. У фарш додати хліб-розмочений в молоці, яйця. Зробіть котлетки присипте їх борошном, умочіть в яйцях, обваляйте в сухарях і смажте у великій кількості киплячого масла.
Рекомендація :
- м'ясорубку і філе рибне разделанное покласти на пару годин в морозилку, щоб фарш був фаршем а не киселем, якщо у вас електро - м'ясорубка, то в морозилку тільки її робочий орган (алюмінієвий або нерж, який входить в контакт з рибою)
- Для приготування фаршу - з риби - з кісток досить прибирати тільки хребет, після першої прокрутки розібрати м'ясорубку і витрусити кістки, а потім вже 2 раз прокрутити.